fbpx

Försäljningsvillkor

Betalning:

Företagskunder: Faktura med 30 dagars betalning.

Privatpersoner: Alla priser i webbshopen är inklusive moms och betalning sker via Payson, som samarbetar med VISA och MasterCard för kortbetalningar. Vid kortbetalningar används det en 3D-Secure teknik som är en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet. Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Payson är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker hantering av kortdata.

Frakt

Fraktkostnaden är 25 kronor per försändelse för den som handlar i webbshopen. Fri frakt erbjuds alla privatpersoner som vill vara med på e-postlistan. Paketen skickas via Postnord och leveranstiden är därmed vanligen 1-2 vardagar. Ordrar packas och skickas dagen efter att beställningen genomförts.

Ångerrätt

Du har alltid 30 dagar på dig att ångra ditt köp. För att åberopa öppet köp får produkten inte vara öppnad, använd eller förstörd. Du får återbetalning av det belopp som du betalat för varan. Vill du ångra ett köp skickar du ett mejl till info@soltryckforlag.se. Notera att ditt mejl måste skickas inom 30 dagar från ordertillfället.

Retur

Vid en retur står du som kund själv för frakten. Återbetalning sker när vi mottagit din felfria vara. Skulle skador ha uppstått under returen sker återbetalning endast om varan packats på ett sådant sätt att den under normala förhållanden inte hade skadats.