fbpx

Om oss

Vi tror på att alla bär på en dröm värd att förverkliga. Och att livet blir så mycket mer värt om man faktiskt vågar!

Men att veta exakt vad man vill, hur man ska ha tid, mod eller pengar att genomföra det man önskar är inte alltid det lättaste och vi ger därför ut böcker inom dessa ämnen.

Soltryck Förlag är ett familjeföretag som drivs av två systrar. Vi ger i första hand ut böcker inom personlig utveckling och populärpsykologi. Ämnena varierar men knyter alla an till konsten att LEVA MER. De böcker som i dagsläget är publicerade eller under produktion är ”En liten bok om tid”, ”En liten bok om drömmar” och ”En liten bok om mod”.

Soltryck förlag har sina rötter i de småländska skogarna, närmare bestämt från ett hus med postadress Solhäll. Verksamheten bedrivs nu i Stockholm och Lund. Tillsammans erbjuder vi tjänster inom utgivning, textbearbetning, sättning, layout och grafisk design.

Som kuriosa kan nämnas att verksamheten egentligen drog igång redan i slutet av 1990-talet då de första verken skrevs och layoutades till en mindre publik. Det som var en dröm när vi var barn, blev alltså verklighet ungefär tjugo år senare.

Vi hoppas nu att kunna hjälpa dig att förverkliga dina drömmar!

/Malin & Monika